Social Media Marketing

Social Media

Tegenwoordig heeft iedereen het over social media. Hyves, Twitter, Facebook allemaal platformen waarop uw bedrijf zich kan profileren. Bij Solutit zullen we u eerst vragen wat uw doel is met het inzetten van Social Media en voor welke doelgroep u het gaat gebruiken. Vaak zien we dat er dan direct al platformen afvallen. Dit scheelt u tijd en geld.

Wat kan Social Media voor u betekenen

Het krachtige van Social Media is dat binnen de koude en zakelijke kant van het internet toch op een meer sociale manier met elkaar omgegaan kan worden. Het is een manier om uw bedrijf aan de klant te presenteren, waarbij de klant kan zeggen wat belangrijk is. Door deze manier is het dus mogelijk om uw klanten vragen te stellen over een product of om klanten te betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.
Een ander krachtig aspect van Social Media is dat klanten eerder geneigd zijn om een product te kopen wanneer een vriend(in) of kennis of zelfs een vriend van een vriend een product aanbeveelt. Wij zorgen ervoor dat wanneer u Social Media in wilt zetten, de juiste platformen worden gekozen en dat die op een aantrekkelijke en efficiƫnte manier worden ingezet. Verder helpen wij u bij het maken van een beleid rond het gebruik van Social Media binnen uw bedrijf, zodat er uitsluitend relevant nieuws naar buiten wordt gecommuniceerd.

Dit bericht is geplaatst in Diensten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *